Поръчка по телефона в работно време!

Мъжка гривна Vertigo

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Steel Jewelry
Код на продукт: MujkaGrivna30
Наличност: На склад
38.70лв.
Количество: + -

- Тази гривна е моят личен фаворит сред всички модели. Аз самият нося такава. това, което ми прави впечатление в нея е уникалният дизайн. Наистина тази гривна е доста красива и привлича погледите, ако искате да носите нещо хубаво и всички да забелязват може би това е правилният начин.

- Аз обаче не съм никак повърхностен човек, което означава че съм харесал в тази гривна нещо повече от простата визия. Харесвам и самата изработка, кожената част от гривната е доста масивна и приятна, предпочитам по-големи кожена каишки, точно като тази.

- Самата плочка на гривната обаче е уникална, също масивна, направена то неръждаема стомана със златист цвят. Интересни древни символи красят лицевата част на гривната.

- Закопчалката е модерна и лесна за ползване. Обиколката на модела е 22 см, а ширината на каишката 1.5 см. Изпраща се с възможност за предварителен преглед.

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър