Поръчка по телефона в работно време!

Кожена гривна за мъже Snake

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Steel Jewelry
Код на продукт: MujkaGrivna28
Наличност: НЕ Е В НАЛИЧНОСТ
31.90лв.
Количество: + -

- Уникална мъжка гривна, самият дизайн е доста впечатляващ и с него определено ще се откроявате от околните. Моделът освен хубав на външен вид е и доста добре изработен.

- Гривната е направена от кожа и стомана. Като кожата е доста дебела и приятна на допир. Обиколката на гази гривна е 21.5 см.

- Закопчалката е много интересна и иновативна. Моделът е прекрасен за подарък на близък човек или просто за Вас. Бъдете различни и красиви.

- Визията в живота на един мъж е доста важна, добре е да се грижите за себе си и да изглеждате добре. Мъжките аксесоари и бижута са в основата на всичко, чрез тях лесно и бързо си проличава кой има стил и вкус за нещата.

- Тази гривна се изпраща с възможност за преглед на място, така че не се притеснявайте за размера и тов акак ще стои на ръката Ви, лесно ще проверите това с опцията за преглед, ако не Ви хареса, просто не я купувате  исе връща обратно.

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър