Позлатено колие със сърце

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Gold Prestige
Код на продукт: DamskoKoliePozlSurce
Наличност: На склад
24.90лв.
Доставка с ЕКОНТ до 24 часа от поръчката! Количество: + -

Възможни опции

- Сърцето винаги е било символ на любов, но не само. Също така много хора свързват сърцето с чувствата, топли и хубави, студени и негативни, каквито и да са те. Така или иначе сърцето и неговата най-различна форма се използват в бижутерията, както и в производството на какви ли не неща.

- Тук обаче имаме нещо друго, едно красиво и стилно колие със сърце. Самата форма на висулката определено е по-нестандартна. Сърцето е леко разтегнато и е по-широко, отколкото високо. Широчината му е 2 см., а височината не повече от 0.5 см.

- Това, както и доста от другите ни бижута, е изработено основно от неръждаема стомана, което гарантира неговата издръжливост, но освен това колието е позлатено с 14К злато.

- Украшение като това си ходи на всяка жена и нещо повече, може да се носи по всяко време. Всеки ден, всеки сезон. Няма от какво да се притеснявате тук, това е стилно и добре изглеждащо колие, което се съчетава лесно с всичко. Може да го носите всеки ден на училище или работа, както и на специални събития и поводи.

- Преди да платите колието, имате право да го разгледате и ако не ви хареса дори да го върнете обратно на нас!

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър