Общи условия

1. Условия за ползване на сайта

- Всеки потребител, който ползва този сайт се счита за съгласен с посочените общи условия. Това важи и за потребители, които не правят поръчки през сайта.

- TvoetoBiju.com представлява уеб платформа, създадена за да изпълнява функциите на онлайн магазин за бижута.

- В този ред на мисли, всички продукти изложени в сайта, а именно бижута оформят един продуктов каталог, от който клиента може да си избере какво да закупи. Това е само каталог и не може да се разбира като обвързващо пледложение към клиентите за покупка.

- При натискане на бутона "КУПИ" и след това въвеждането на необходимата информация за доставка, клиентите изразяват своето желание да закупят дадена стока. Въпреки това екипът на сайта TvoetoBiju.com има право да откаже изпълнението на поръчката, ако например поръчаните продукти не са налични към момента.

- Всяка публикувана информация в сайта и в блога към сайта се счита за безплатна и свободна за ползване от всички в интернет. Въпреки това се забранява копирането на статии или други текстове от сайта, без изричното разрешение на собствениците на сайта TvoetoBiju.com или без да бъде посочен източникът на информация, като например: "Повече за този вид бижута може да научите в сайта TvoetoBiju.com онлайн магазин за бижута."

- Всички цени в сайта са в български лева (BGN), не се допуска плащане в друга валута. Езикът на сайта също е български.

2. Пазаруване и доставка

Подробна информация относно начините и условията за закупуване на продукт от сайта TvoetoBiju.com е посочена на ТАЗИ страница.

За цената на доставката, както и времето за доставка може да се информирате ТУК.

3. Регистрация и защита на вашите лични данни

- Посетителите на сайта се делят основно на две групи. От една страна имаме нерегистрирани посетители, а от друга регистрирани потребители.

- Регистрираните, както и тези които нямат регистрация, но са направили поръчка предоставят определени лични данни. Това са: име, телефон за връзка и информация относно мястото на доставка.

- Потребителите, които са вече регистрирани имат право да изискват промяна на своите лични данни от профила си, както и изтриване на вече регистриран профил според ЗЗЛД.

- Сайтът TvoetoBiju.com се задължава по никакъв начин да НЕ предоставя вашите лични данни на трети лица за каквито и да е цели (например рекламни и други). Изключение може да се направи само и единствено, ако тези данни бъдат поискани от определени държавни служби, с необходимите правомощия, уредени в законодателството на Република България.

- По решение на администраторите след системни нарушения на правилата на сайта като например опити за спам, може да се стигне до изтриването на даден потребителски профил.

- В правата на сайта TvoetoBiju.com се включва възможността да променя настоящите Общи условия, като обаче след това се задължава да ги публикува в тази страница.

- Тези Общи условия обвързват както сайта TvoetoBiju.com и целият негов екип, така и всички посетители и регистрирани потребители на сайта.

4. Условия и ред за предявяване на рекламация

Условията за връщане на продукти и евентуални рекламации са подробно уредени в тази страница ТУК.