Колие красиво цвете

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Vintage Summer
Код на продукт: Kolie14
Наличност: На склад
15.90лв.
Доставка с ЕКОНТ до 24 часа от поръчката! Количество: + -

- Цветята са символ на красотата и нежността. Жест на обич, любов и силни чувства. Не случайно мъжете подаравят цветя на своите обичани. По този начин показват на жената до себе си, че е красива, желана и уважавана.

- Какво по-хубаво нещо от това да съчетаем две цветя. Жена, която е щастлива и усмихната изглежда като пролетно цъфнало цвете. Точно като нашето дамско колие. С него жените стават още по-красиви и усмихнати.

- Цената му е ниска, а визията различна. Едва ли ще видите друга дама с подобно по улиците. Но точно в това му е чара. Носете всеки ден това колие и нека всички останали се чудят защо сте толкова красиви и усмихнати до уши.

- Стои добре с по-светли дрехи, но и с черно например ще бъде добър акцент на вашата визия. Всичко се вижда то снимките, но ако това не Ви е достатъчно- то поръчайте колието. Праща се с възможност за преглед на място!

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър