Дамска гривна-златиста

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Gold Prestige
Код на продукт: Grivna18
Наличност: На склад
15.90лв.
Доставка с ЕКОНТ до 24 часа от поръчката! Количество: + -

Възможни опции

- Има дами, които винаги искат да изглеждат стилно и лъскаво, ако си от тези жени, то най-вероятно знаеш за какво говорим и си попаднала на точното място. Тази дамска гривна е доста красива и нежна. Може да удовлетвори дори най-капризният вукс на една жена.

- Моделът е изработен от различна метална сплав. Много хора смятат, че дамите носят подобен тип бижута само на сватбата си или при определени поводи. Но това не е така, винаги при добро желание може да изглеждате прекрасно, дори и да няма специален повод.

- Златистият цвят на гривната дава възможност на нейната притежателка да я носи с всичко и да я комбинира с различни дрехи. Златистото като цвят е универсално и класическо.

- Гривната е много нежна и тънка, около 0.7 см. А цялата и обиколка е близо 23 см. Има лесна и удобна закопчалка. Съставена е от интересни елементи наподобяващи лично за мен малки ябълки.

- Може да я видите преди да я платите. Ако не Ви хареса се връща обратно при нас!

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър