Елегантно колие Swarovski за дамите

Чарът, който излъчва едно елегантно колие се крие в неговия завършен естетичен вид. Тази завършеност се получава, когато правилно са подбрани верижката и висулката, която е прикрепена към нея.

Ако не искаме да избираме от готовите предложения, можем да си го създадем сами. Важен фактор е изборът на верижка. Тя се предлагат с размери от 40 до над 60см дължина. Размерът тук има значение, трябва да знаем какъв приблизително ни трябва, основно се съобразявам с каква дреха ще се носи и нейното деколте.

Между безбройните варианти, които се предлагат в търговските обекти, а също и в онлайн магазините, бихме се затруднили кое точно да изберем. Има също така много фини и модни плетки за колиета. Освен стандартните, постоянно се появяват и нови авангардни модели. За да се получи изящен резултат, трябва точно да изберем висулката, т.е. украшението за колието.

колие сваровски сърце виолетово

За елегантно колие, синджирчето и висулката трябва взаимно да си подхождат. Висулката може да бъде под формата на сърце, капка, кристал, цвете, геометрична фигура, комбинация на няколко елемента или друга по-арт фигура. Много са изискани моделите с няколко елегантни вплетени едно в друго нежни сърчица, обсипани с кристалчета Swarovski. Изделието, създадено от няколко звена с обособена централна част, също представлява елегантно колие. Това е така, защото в този случай изпъкват както детайлите, така и цялостната фигурка.

Много ефектни са също колиетата от обръчи или пък тези в стил „яка”. Могат да бъдат с инкрустирани камъни или пък семпли изчистени модели.

Ако вече притежаваме елегантно колие, трябва акуратно да подбираме облеклото си и останалите аксесоари за да не допускаме да се получи липса на хармония.

Всяка дама може да намери своя стил и със самочувствие да се представя в обществото.  Бижуто, което носим на шията си е важен елемент от нашата визия. Независимо дали харесваме по-малки и нежни модели или сме почитателки на масивни и тежки варианти, трябва да съумеем да покажем най-доброто от себе си. Нека бъдем красиви, успешни и обаятелни!