Тюркоазено лято с TvoetoBiju.com

И ето, че лятото вече е факт. Слънцето пече, жега е. Всички му се радваме, ходим все по-оскъдно облечени и в главата ни са само мисли за летни приключения, комбинирани с разхлаждащи напитки и разбира се моретооо. В този горещ и любим на много хора сезон е важно да обръщаме внимание на готините бижута и аксесоари. Те придават съвсем друго излъчване на човек. Още повече, поради горещите температури всички ние носим малко дрешки, което кара бижутата ни все повече да се отличават и да изпъкват на фона на скоро придобитият ни тен. С тази мисъл ние от TvoetoBiju.com решихме да пуснем специална лятна морска колекция от бижута

Името на колекцията е вдъхновено от лятото, а именно Turquoise Summer. В колекцията има тематично подбрани колиета, гривни и обеци. Като всички те са в летни и морски мотиви. Обединяващо звено са камъчетата, които украсяват всички бижута от колекцията. Те са цвят тюркоаз, който напомня за светлосините морски води по плажовете.

тюркоазено колие за лятото

Точно плажовете са основното вдъхновение на тази колекция. Тай като всички бижута от нея могат да бъдат носени сред горещите пясъци. Определено те привличат вниманието и се съчетават лесно с всеки бански. За щастие нашите бижута са с универсална визия, така може да ги носите не само на плажа, но и вечер когато се разхождате край морето или пък запивате в някой нощен клуб.

евтина тюркоазена гривна с кръст

Ако пък решите да правите готин подарък на позната родена през лятото, то отново може да изберете подходяща комбинация от нашата колекция. Комбинацията между трюкоазено колие и гривна е чудесна, а за да я зарадвате наистина може да добавите и един чифт обеци от същият вид.

евтини тюркоазени обеци

Освен всичко друго сме се постарали да предоставим нашите тюркоазени бижута на изгодни цени. Така те са достъпни и всеки може да си ги позволи.

Желаем приятно пазаруване, очаквайте още летни изненади от нас!