Дамско колие с ключе

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Gold Prestige
Код на продукт: DamskoKolieKluche
Наличност: На склад
19.90лв.
Доставка с ЕКОНТ до 24 часа от поръчката! Количество: + -

Възможни опции

- Дамски колиета има много, но това може би впечатлява повечето клиенти. Най-вече със своя дизайн, това колие печели множество симпатии. Висулката на бижута е във формата на ключе и то скъпо такова. Скъпо и украсено ключе, но какво отключва то?

- Може би сърцето на дамата, която притежава бижуто? И защо не? Ако Вие сте мъж и подарите подобно колие на някоя специална за Вас дама, то със сигурност тя ще се зарадва и изненада много от новата придобивка. Тези емоции може да отключат нейното сърце. А веднъж направите ли това със сърцето на една жена, то тя ще Ви обича и винаги ще мисли за Вас!

- Нека обаче се върнем на самото украшение. Колието е изработено от неръждаема стомана, но после елементи от него са позлатени. На това се дължи и този характерен златен цвят. Висулката е тази, която прави впечатление, самото ключе. Размерите му са 2.36 см. по дължина и 1 см. широчина. Дължината на верижката е 45 см.

- Не му мислете много и зарадвайте любимата жена до Вас, нищо на този свят не може да се сравни с нейната усмивка. Ако се съмнявате да не получите нещо грешно или пък да се обърка нещо, моля Ви недейте! Всичко се изпраща с опция за преглед, за ваша гаранция и сигурност. Така преди да платите първо ще видите какво купувате всъщност!

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър