Колие със страшна луна

Коректен онлайн магазин с доволни клиенти, функциониращ години наред!Право на връщане на продукт в 14 дневен срок, ако е в добър търговски вид! Колекция: Steel Jewelry
Код на продукт: MujkoKolie26
Наличност: На склад
26.90лв.
Доставка с ЕКОНТ до 24 часа от поръчката! Количество: + -

- Луната е интересен символ. Повечето хора я свързват с върколаци или други подобни създания. Понякога тя изглежда зловещо, а друг път ни е много романтична. Странни създания са хората, но винаги имат обяснение за всичко.

- Не са малко и тези, които считат луната за символ на красота или пък любов. Всеизвестна е легендата за невъзможната любов между луната и слънцето. Двете небесни тела, така и не се виждат, защото през деня има слънце, а вечер луна. Това разбира се са само легенди и догатки. Физиката и като цяло науката говори други неща.

- Тук обаче имаме и едно бижу, свързано с луната. И как няма като тя е в неговата основа. Висулка с луната, не занм кой го е измислил, но се е получило добре. Нещо повече тази луна е 3Д. Интересното е, че не изглежда твърде дружелюбна. Но такъв е бил и първоначалният замисъл на дизайнерът.

- Спокойно можем да кажем, че луната тук се смее зловещо. Но сигурен съм, има хора, на които това ще им хареса.

- Колието е изработено от 316L неръждаема стомана. Всичко е сребристо на цвят, а самата висулка е с размери: 4.2 на 1 см. Дължината на верижката е близо 55 см.

- Ако искате да изглеждате добре и различно, да покажете свой уникален стил, то може би това колие ще ви помогне. Наличните бройки са само две, така че ако наистина желаеете уникалност, побързайте с поръчката!

- Опция за преглед преди купуването!

Оценете

Важно: HTML is not translated!
Лош           Добър